bootstrap templates

Koristi i prednosti uređaja ULTRA

  1. Sistem za poboljšanje strujnog toka „Prvi sistem za poboljšanje strujnog toka na svijetu“ bez slabljenja napona. ULTRA na siguran način i efikasno smanjuje potrošnju optimizira otpor i struju, što je drugačije i inovativno rješenje u odnosu na sve ostale uređaje za uštedu energije.
  2. Efektivna ušteda energije - Ušteda energije ovisi o vrsti potrošača koji su povezani u sistem. Garantujemo uštedu od minimalno 5%, dok je prosječna ušteda 8%, ovisno o tipu potrošača: a) Induktivni potrošači – ušteda više od 10%; b) Omsko-induktivni potrošači – više od 8% uštede; c) Radni / omski potrošači (rasvjeta) – ušteda od 4% do 7%, bolja rasvjeta do 5%; Kod potrošača izrazito induktivnog karaktera (transformatori, elektromotori, fluorescentna rasvjeta, uređaji za zavarivanje metala, klima uređaji, ventilatori i sl.) ULTRA pruža najveću uštedu. Uobičajeno se može očekivati ušteda veća od 10% (često u rasponu od 6% do 20%). Većina potrošača u domaćinstvima ima blago induktivni ili izrazito induktivni karakter. Kod omskih potrošača (grijači, pegle i sl.) ušteda je manja, ali i tu se očekuje ušteda između 4% i 7%.
  3. Dug radni vijek- Zbog toga što se ne sastoji od električnih komponenti, radni vijek uređaja ULTRA iznosi približno između 15 i 20 godina, a sam uređaj je jednostavan za održavanje.
  4. Jednostavno instaliranje - Pogodan je za upotrebu zbog brzog i jednostavnog instaliranja (10-20 minuta po uređaju).
  5. Visok stepen sigurnosti - Kao uređaj koji ne koristi električnu energiju nema uticaja na druge uređaje. ULTRA posjeduje sve potrebne certifikate koji garantuju i potvrđuju sigurnost pri korištenju.
  6. Zaštita od statičkog elektriciteta - Uređaj otklanja statički elektricitet uz pomoć termalnog infracrvenog spektra elektromagnetnog zračenja keramičkih materijala.
  7. Zaštita od štetnih elektromagnetnih valova - Uređaj je certificiran, prošao je EMC TEST kojim je potvrđeno kako ULTRA i drugi elektronski uređaji ne utiču jedan na drugoga.
  8. Male dimenzije - Uređaj zauzima veoma mali prostor zbog svojih dimenzija (100kVA: 220x300x90 mm)
  9. Konkurentna cijena - U odnosu na odlične performanse, ULTRA je izuzetno isplativ uređaj.
  10.  Idealan omjer cijene i povrata investicije - Isplativost brzo postaje očita zbog uštede koju ULTRA donosi i primjerene cijene (vrijeme isplativosti u roku do 24 mjeseca).
SHPP d.o.o. 

EKSLUZIVNI UVOZNIK I DISTRIBUTER 

Kontakt info

Safvet-bega Bašagića br. 24
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
mob: +387 61 214 113

Linkovi

info@kesecobih.ba 
www.shpp.ba
www.kesecobih.ba