bootstrap modal
Mobirise

Živimo u vremenu u kojem vlada velika potreba za uštedom električne energije.
ULTRA je prvi uređaj koji pospješuje strujni tok bez smanjenja napona. Drugim riječima, ULTRA je patentirani proizvod razvijen kako bi bio sigurniji i efikasniji u uštedi električne energije.
Lako se instalira bez ikakvih posljedica za sam uređaj i bez opasnosti od pregrijavanja uređaja u sistemu u kojem se ugrađuje.
Zbog male zapremine odlično se uklapa u slobodan prostor.
Osim prihvatljive cijene, štedi energiju uz višestruki povrat investicije (ulaganja - ROI).
Koncept i namjena uređaja ULTRA slijedi nastojanja koja u vezi s energijom provode mnoge svjetske kompanije, a sa ciljem smanjenja potrošnje električne energije i s time u vezi rješenja ekonomskih pitanja i kriza.

Osim toga, ovo je jedinstven uređaj koji smanjuje potrošnju električne energije više od 10% kod opterećenja većeg od 70%, tako što smanjuje rasipanje toplotne energije nastale otporom, a bez smanjenja napona.
ULTRA je svoju kvalitetu dokazala testiranjima koje je obavio KTL (korejski ispitni laboratorij), ILAC, a stabilnost je dokazana certifikatima CE, MAC, ISO, CSA.
ULTRA je registrovan proizvod koji se koristi u preko 50 zemalja svijeta.
Usto, ULTRU preporučujemo zbog odličnog omjera cijene i povrata investicije, kao i dugotrajnog razdoblja eksploatacije (15 do 20 godina).
Želimo Vam uspjeh u korištenju našeg proizvoda – ULTRA!
SHPP d.o.o. 

EKSLUZIVNI UVOZNIK I DISTRIBUTER 

Kontakt info

Safvet-bega Bašagića br. 24
71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
mob: +387 61 214 113

Linkovi

info@kesecobih.ba 
www.shpp.ba
www.kesecobih.ba